Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Kungälv

Billackering i Kungälv

Det finns tillsammans 8 företag som håller på med billackering i Kungälv där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Kungälv om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Kungälv kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Kungälv kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Kungälv är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Kungälv

Rollsbo Billackering AB

Rollsbovägen 48

442 40 Kungälv

Kungälvs Bilplåtslageri AB

Rollsbovägen 52

442 40 Kungälv

Öijersson Bilplåtslageri, H

Ellesbobacken 7

442 90 Kungälv

Kamal´s Bil & Plåtservice

Verkstadsgatan 8

442 34 Kungälv

Hurtigs Bil AB

Solbräckegatan 25

442 45 Kungälv


Fler som håller på med billackering i Kungälv

Dösebacka Lackering AB

Trollhättevägen 18

442 34 Kungälv

Hogmalms Bil & Plåt AB

Filaregatan 21

442 34 Kungälv

Mekonomen Bílverkstad / Kongahälla Bilcity

Filaregatan 7

442 34 Kungälv