Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Kinna

Billackering i Kinna

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Kinna där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Kinna om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Kinna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Kinna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västra Götaland på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Kinna är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Kinna

Lahalls Bil AB

Ehns Gata 2

511 56 Kinna

Kinna Skadecenter AB

Skattegårdsgatan 14

511 56 Kinna

Kinna Bil

Verkstadsgatan 4

511 57 Kinna

G Toveks Bil AB

Fritslavägen 6

511 57 Kinna

Mezek Bil & Plåtslageri / Autoexperten

Ånäsvägen 6

511 56 Kinna