Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Sala

Billackering i Sala

Det finns tillsammans 6 företag som håller på med billackering i Sala där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Sala om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Sala kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Sala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västmanland på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Sala är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Sala

Möller Bil Sala

Uppsalavägen 2

733 39 Sala

Bilia Personbilar AB

Oriongatan 1

733 40 Sala

Tm Lackering & Montering

Brahegatan 22

733 33 Sala

Mekonomen Bilverkstad / Sala Bilservice

Fridhemsgatan 4

733 39 Sala

Sala Bilplåtslageri

Hyttgatan 20

733 31 Sala


Fler som håller på med billackering i Sala

Sala Kaross AB

Hyttvägen 12-20

733 38 Sala