Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering - Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB

Billackering hos Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB i Umeå

Billackering Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB är en av totalt 16 firmor som utför billackering i Umeå. Då både pris och skicklighet kan variera bland billackerarna och det kan därför vara bra att undersöka med andra företag som också kan hjälpa till med billackeringen i Umeå eller på andra orter i Västerbottens län.


Ifall du tar kontakt med något för att diskutera billackering bör du veta vilken färg du vill ha på bilen och om du ska ha motivlack och då och idéer om motiv på lacken. Mycket information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika billackeringsföretag. Då det finns flera billackerare i Umeå liknande Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB kan det vara bra att kontrollera olika alternativ billackering och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på billackering i Umeå. Börja dock alltid att höra efter med Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB eftersom de är duktiga på billack.
Bäst är att kontakta Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB för att diskutera billackering på följande sätt:


Mekonomen Bilverkstad / Bröderna Eliasson Bildesign AB

Formvägen 9B

906 21 Umeå

090-18 21 44