Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Bålsta

Billackering i Bålsta

Det finns tillsammans 4 företag som håller på med billackering i Bålsta där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Bålsta om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Bålsta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Bålsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Bålsta är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Bålsta

Lubeca AB

Verkstadsvägen 2

746 40 Bålsta

Lack Centralen Autoexerten

Dragrännan 15

746 50 Bålsta

Helins Bilcentrum i Bålsta

Dragrännan 1

746 50 Bålsta

Ivo´s Bil & Plåt AB

Verkstadsvägen 2A

746 40 Bålsta