Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Lidingö

Billackering i Lidingö

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Lidingö där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Lidingö om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Lidingö kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Lidingö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Lidingö är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Lidingö

Lidingö Motorservice AB

Vasavägen 82

181 41 Lidingö

Lidingö Bilplåtslageri

Barkassvägen 15

181 35 Lidingö

Lidingö Bilcenter

Kostervägen 4

181 35 Lidingö

MA Bilglas

Vasavägen 76

181 41 Lidingö

Forma-Bil AB

Båtsmansvägen 1

181 41 Lidingö