Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Handen

Billackering i Handen

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Handen där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Handen om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Handen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Handen kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Handen är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Handen

TKBM Bil AB Haninge

Anläggarvägen 18

136 44 Handen

Oss-Car Kaross & Lack AB

Hantverkarvägen 39

136 44 Handen

Peugeot Haninge

Vendelsövägen 49

136 44 Handen

Torvalla Bil & Rostskyddshall AB

Hantverkarvägen 33

136 44 Handen

Olofsson Bil AB

Kilowattvägen 15

136 44 Handen