Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Kumla

Billackering i Kumla

Det finns tillsammans 4 företag som håller på med billackering i Kumla där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Kumla om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Kumla kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Kumla kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Kumla är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Kumla

Hjulsta Bil & Lack

Hardemo Vreta 6335

692 93 Kumla

Sydnärkes Billackering AB

Utmarksgatan 26

692 38 Kumla

Riktman

Kumla-Björka 101

692 93 Kumla

Bilcenter i Kumla AB

Stenevägen 37

692 35 Kumla