Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Kiruna

Billackering i Kiruna

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Kiruna där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Kiruna om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Kiruna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Kiruna är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Kiruna

Auto Plåt Motor o. Plast AB

Ställverksvägen 10

981 38 Kiruna

Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB

Lastvägen 25

981 38 Kiruna

Malmfältens Bil-City

Industrivägen 9

981 38 Kiruna

Kiruna Billackering AB

Industrivägen 9B

981 38 Kiruna

Lingmans Bil AB

Industrivägen 34

981 38 Kiruna