Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Veddige

Billackering i Veddige

Det finns tillsammans 4 företag som håller på med billackering i Veddige där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Veddige om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Veddige kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Veddige kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Veddige är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Veddige

Mekonomen Bilverkstad / EF Bil & Plåt AB

Åsbyvägen 1A

432 68 Veddige

Brorsson Billack AB

Sällstorp 1

432 68 Veddige

Richardsson Bil o. Smide o. Skrot, HB

Lobergsslätt

432 66 Veddige

Derome Bil AB

Banvägen 2

432 68 Veddige