Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Visby

Billackering i Visby

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Visby där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Visby om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Visby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Visby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Gotland på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Visby är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Visby

Visby Bilcity AB

Färjeleden 7

621 58 Visby

Zions Bilplåt & Lack AB

Västerhejde Backskogsvägen 6

621 99 Visby

Västerhejde Bilskador

Västerhejde Toftavägen 176

622 61 Visby

Visby Motorcentral, Volvo

Lummelundsväg 9

621 40 Visby

Däckteam/Visby Tunga Fordon AB

Lundbygatan 3B

621 41 Visby