Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Tumba

Billackering i Tumba

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Tumba där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Tumba om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Tumba kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Tumba kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Tumba är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Tumba

Billackeringsbolaget Conny Eriksson AB

Skyttbrinksvägen 22

147 39 Tumba

Tumba Plåt & Bilverkstad

Brinkvägen 2C

147 31 Tumba

Ellte Bil o. Försäljnings AB

Skyttbrinksvägen 33

147 39 Tumba

Jormas Billackering AB

Tunabergsvägen 5

147 43 Tumba

Huddinge Billack AB

Bergfotsvägen 3

147 33 Tumba