Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Kalix

Billackering i Kalix

Det finns tillsammans 4 företag som håller på med billackering i Kalix där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Kalix om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Kalix kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Kalix är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Kalix

Strömbergs Bil AB

Vattenvägen 21

952 35 Kalix

Karosseriverkstan i Kalix AB

Järnvägsgatan 11

952 31 Kalix

Uffes Lack & Design HB

Övermorjärv 24

952 93 Kalix

RP Glasfiber

Stabsvägen 15

952 51 Kalix