Billackering - Fakta om och tips på Billackering
Billackering i Boden

Billackering i Boden

Det finns tillsammans 5 företag som håller på med billackering i Boden där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig billackerare. Ibland är svårt att hitta någon riktigt bra på billackering i Boden om man vill ha lite annorlunda motivlack. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktigt och pålitlig billackerare. Information och betyg om de som arbetar med billackering i Boden kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som utför billackeringar i Boden kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av lackarbeten de utför. När du kontaktar någon inför en billackering är det bra ifall du har en uppfattning om vilken typ av lackering din bil ska får, både gällande färg och motiv. Viss info får du om billackering genom att kolla webbsidor från företag som håller på med billack.
Bäst att komma i kontakt med någon som är duktig på billackering i Boden är att välja någon av billackerare nedan eller söka vidare på internet:


Alla inom billackering i Boden

Lackcenter

Gjutvägen 8

961 38 Boden

Bosses Bilplåt & Service

Citronvägen 16

961 48 Boden

RB Lack & Design AB

Kanslihusvägen 15

961 43 Boden

Bodens Karosseri AB

Industrivägen 3

961 68 Boden

Boden Lack AB

Slipvägen 2

961 38 Boden